Pages

April 29, 2011

Silk fairytale

Šilko pasaka


Seku seku pasaką, ilgą kaip ašaką,
ant raudono kelmo, ant močiūtės delno..








April 20, 2011

For home cosiness

Namų jaukumui



Jau senokai planavau pasiūti keletą pagalvėlių, atrodo visai paprasta, o namai vėl kitokie, su naujom spalvom ir nuotaikom. Pasidairius po interneto platybes, akis užkliuvo už pelėdžiukų..  Bus pats tas mano Mažosios naujajai lovai papuošti! :) Stilinga, miela ir žaisminga.. :)



p.s. pelėdžiukai tokie truputį į velniukus panašūs gavosi, bet nieko... :))






April 15, 2011

The spring is here

Pavasaris jau čia


 
Su kiekviena diena vis labiau džiaugiamės šiltėjančiais orais, tačiau gamta bunda atrodytų taip tingiai.. Ankstyvi spindulėliai vis dar apgaulingai glosto nosytę..  kur gi gauti tos šilumos daugiau? Atsakymas paprastas, jį nuo seno žinojo mūsų  protėviai: tu šildai vilną – ji tave :)
Patiems mažiausiems nepamainomi šilumos skleidėjai: aulinukai ir liemenė iš zelandiškų avių vilnos, dekoruota natūralaus šilko gijomis:



April 8, 2011

Chocolate vision

Šokoladinė vizija


Negaliu nepasidžiaugti, tuo pačiu noriu dar kartą padėkoti Ingai Samušienei (bure-bure) už veltinio šlepečių kursus!  Neslėpsiu, kad kursams pasibaigus, mintis dėliojausi dar kokį trejetą dienų.. Žaviuosi Ingos profesionalumu, atvirumu, nuoširdžiu noru dalintis žiniomis ir patirtimi! Ačiū!
O štai kursų rezultatas - bure-bure'iškas :) ..ir šokoladinis visom prasmėm :) Pasak Ingos, labai svarbu turėti aiškią sumanymo viziją. Pasisekė man, kad jau rinkdamasi vilnos spalvas, tvirtai žinojau ko noriu: kažko saldaus, švelnaus ir šokoladinio.. :)




P.S. Šlepetės veltos šiek tiek kitokia technika nei teko iki šiol..  Naujiena buvo ir derinti skirtingas vilnos rūšis- karšinį bei švelniąją sluoksną. Dekoruota lino siūlais.


April 4, 2011

Marine style



..arba be ko neišsiversi 2011 pavasarį/vasarą :)


Prisipažinkit kas nesvajojat apie artėjančias vasaros atostogas, saulėtą pajūrį, pasiplaukiojimą jachta kokiame nors madingame Vakarų Europos kurorte ar tiesiog jaukią šeimynišką vakarienę  Juodkrantėje ant marių kranto. Vilioja! Tuomet neišsiversite be madingiausių jūreiviškų spalvų: tamsiai mėlynos, baltos ir raudonos derinių, dryželių, taškelių ir visa kito būdingo marinistiniam stiliui... Nori būti madinga mieste? Būk! Pasak mados kūrėjų, rinkis jūrinės tematikos rankinę, batelius, skarelę ir kitus žavius aksesuarus.  O svarbiausia- būk originali! ;)

Marine style by Shpilka: