Pages

May 31, 2011

With nettles

Nudilginta


Merino vilnos gėlė-sagė,
dekoruota šilko ir dilgėlių pluoštu.




May 27, 2011

Cherry sisters

...


Idėja tokioms vaikiškoms tapkutėms kilo ne man, jų užsiprašė mano Mažoji dama :) Ir pasirodo labai smagu su jomis! Lengvutės, greit įspiriamos ir nuspiriamos:) ne taip karšta kojai kaip su auliniais.. Padas dengtas natūraliu lateksu, neslysta.




May 24, 2011

Welcome to picnic :)





Soft and lightweight, comfortable and cozy, warm,
but breathable home shoes!
Slippers are hand-made from New Zealand wool
using wet felting method.
The flowers are decorated with colorful Sari silk.






May 20, 2011

Little apples

Obuoliukai



Matyt daugiausiai visko ištvėrusios šlepetės! Veltos iš eksperimentinės vilnos, kuri dėta kelių spalvų sluoksniais, o jie tiesiog valgė vienas kitą.. Tapkutės taip pat karpytos, mažintos keliais dydžiais, galiausiai išskalbtos ir išgręžtos skalbimo mašinoje (!) Simboliška (bet greičiau sutapimas) - padovanotos anytai! :))
Šis modeliukas kiek platesnis, toks truputį crocs'inis :)




May 13, 2011

He or she? :)


 


 
Merinosų avių vilnos batukai kūdikėliui, auliukas primegztas iš merino vilnos siūlų. Ši Naujosios Zelandijos avių  vilna - tvirtos struktūros, tačiau plaukeliai labai švelnūs. Vilna ne tik lengva, puri, bet ir pralaidi orui, neleidžia prakaituoti, tuo pačiu puikiai išlaiko šilumą, yra higieniška. Tiesiog tobulas pirmasis apavas!

May 2, 2011

Chameleons



Atradau tokią vilnos spalvą! Nereali. Neperpratau jos iškart.. Kai tapkutės jau buvo nuveltos, kokį pusdienį jas nešiojau iš vieno kambario į kitą, žiūrinėjau prie skirtingų apšvietimų. Nei rudos, nei violetinės.. kur priglausi, ten pritaps.. Pažiūrėkit :)


P.S. Labai labai įsižiūrėjus, matosi, kad rusvai kakavinė vilna ne šiaip rusva, o su pavieniais violetiniais plaukeliais.. matyt tas ir priduoda chameleoniškumo :) Gėlės veltos iš tos pačios vilnos karšinio, įkomponuojant baltą sluoksną ir šilką.