Pages

October 30, 2011

Happy Haloween

arba Moliūgų metas 




Pastarąją savaitę mūsų namus tiesiog okupavo moliūgai. Čia jau močiučių nuopelnas, nesiskundžiam ir dėkojam! ;) Artimiausiam meniu numatyti blynai, žinoma trinta moliūgų sriuba bei  šiandieninėje Gustavo  laidelėje užmatyta moliūgų/apelsinų/citrinų uogienė, o ne už kalnų ir mūsų mažiausioji šeimos narė ragaus pirmąsias košes. Taip, kad tikras moliūgų metas! Vieną netgi išpaišėm dėl linksmumo.:) Haloween'o kaip ir nešvenčiam, nors pasirodo nėra jis visiškas amerikiečių išmislas,  nėra  ir kilęs iš blogio, beje šaknys jo glūdi Europoje, siejamas su senovės keltų švęsta naujųjų metų pradžia..
Skanių moliūgų ir jums!;)




October 21, 2011

Autumn flowers



Autumn is a second spring where every leaf is a flower. 
                                                        ~ Albert Camus
.....

 


October 16, 2011

For autumn festival :)

Rudenėlio šventei
...

Dar apie vilną ir veltinį.. Nepatikėsit iš vilnos galima nuvelti  BET KĄ! Tikrai tikrai :) Ji tarsi molis, plastelinas, tešla, na tokia daugialypė medžiaga.. ir dar be galo šilta, visom prasmėm. Norit batų, kepurės, pirštinių, šalio, suknios, norit kokio aksesuaro - viskas įmanoma, pradedant mažučiu niekučiu, baigiant paltais, kilimais ir netgi kačių guoliais :) Taigi taigi, į mano namus atkeliavusi vilna labai palengvina gyvenimą :)) Šįkart pasitarnavo rudenėlio šventei vyresnėlės darželyje :)





October 14, 2011

Little acorns

Giliukai :)


 

These handmade booties-slippers for our little ones.
Cosy, warm, comfortable and durable, allowing the skin to breathe, not slippery! Felted from soft merino wool, soles covered with natural latex.

..

Rudeniški rankų darbo tapukai-aulinukai mūsų mažiesiems.
Jaukūs, šilti, patogūs ir patvarūs, leidžia kvėpuoti odai, neslysta! Velta iš lengvutės merinosų avių vilnos, padas iš natūralaus latekso.


October 12, 2011

It's all about autumn



...


 



-  O kur tapkiukai?
-  :) bus bus